7

De leerkrachten van groep 7

Lisa Vessies (maandag t/m vrijdag)

Ik ben Lisa Vessies en sta fulltime voor groep 7. Ik ben 25 jaar en woon in Heemskerk. Het leukste aan lesgeven is het enthousiasme zien bij de kinderen wanneer het kwartje valt en ze de stof begrijpen.

Ik ben in juni 2020 afgestudeerd. Ik heb de eerste anderhalf jaar na het afstuderen op een school in Amstelveen gewerkt en heb daarna de overstap gemaakt naar de Zuidooster.

Hier werk ik sinds maart 2022 en heb het erg naar mijn zin.

Angela Könst (Groep 6-7: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag)

Mijn naam is Angela Könst, ik werk sinds schooljaar 2021-2022 met veel plezier op de Zuidooster. Ik geef 4 dagen in de week les aan de combinatiegroep 6/7. 

Daarnaast ben ik Cultuurcoördinator op de Zuidooster, ik plan de excursies, nodig gastdocenten uit en probeer op allerlei manieren cultuur de school in te brengen. Ik ben een groot voorstander van thematisch werken waarbij er verbinding en samenhang is tussen de verschillende vakken. Mijn streven is om de culturele activiteiten die ik organiseer, maar ook de NME (Natuur en Milieu Educatie) te koppelen aan de thema’s van IPC (voor groep 4 t/m 8), Lijn 3 (voor groep 3) en KleuterUniversiteit (voor groep 1/2) waardoor ze niet losstaand zijn maar echt onderdeel van het lesprogramma. 

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters: Emma en Lizzy. Ik woon in Amstelveen en werk ruim 20 jaar in het basisonderwijs. 

Ik vind het belangrijk dat school een fijne, veilige plek is waar kinderen met plezier komen en met elkaar kunnen leren, spelen en hun talenten ontdekken en ontwikkelen. 

Lotte Stegeman (dinsdag)

Wat gebeurt er in groep 7?